VSOA Defensie bedankt LCC

© DG COM
© DG COM
23/03/2017 - 22:56

Mededeling VSOA-Defensie

(23/03/17) - VSOA Defensie bedankt Generaal-majoor Deconinck, als vertrekkende Land Component Commander, voor de constructieve samenwerking tijdens de uitoefening van zijn mandaat.

De militairen konden rekenen op de steun en de solidariteit van Generaal-majoor Deconinck tijdens de nationale manifestatie op 15 november 2016 naar aanleiding van de beslissing van de regering van 15 oktober 2016 waarbij een drastische verhoging van de pensioenleeftijd voor de militairen aangekondigd werd.


De voorzitter van VSOA Defensie, Edwin Lauwereins deelt de mening van de gewezen Land Component Commander dat militairen geen “gewone” ambtenaren zijn.

Militairen zijn zich ten volle bewust van de verplichtingen ten opzichte van de Natie en de burgers.

Militairen oefenen een bijzonder beroep uit op een loyale wijze, met een onwankelbare beschikbaarheid en een volledig engagement. Militairen hebben daarom recht op een bijzonder statuut.

VSOA Defensie wenst Generaal -majoor Deconinck veel succes als bevelhebber van de Multidimensional Integrated Stabilization Mission in Mali.

Felicitaties nieuwe LCC

Tevens feliciteert VSOA Defensie Generaal-majoor Thys bij de aanstelling als nieuwe Land Component Commander. 
De aanstelling tot deze eervolle functie is ongetwijfeld een erkenning van een indrukwekkende staat van dienst.
Wij wensen Generaal-majoor Thys veel succes bij de uitoefening hiervan en rekenen op dezelfde steun die zijn voorganger gegeven heeft aan de militairen.

Edwin Lauwereins,
Voorzitter VSOA Defensie

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten