VSOA-Post roept niet op tot staking op 13 juni 2016

06.06.2016

Hoewel de aangehaalde argumenten voor de stakingsaanzegging van ACOD CGSP legitiem zijn, acht VSOA-SLFP-FGÖD het wapen van de staking niet de beste manier om tot resultaten te komen in de aangehaalde materies.

VSOA-SLFP-FGÖD zal daarom niet mee oproepen tot staking, maar wel een campagne voeren via nieuwsbrieven op onze site en via de pers, om haar standpunten kracht bij te zetten. Tevens zullen wij  zo snel als mogelijk rond de tafel gaan zitten met het bedrijf om tot een goede cao overeenkomst te komen voor 2017-2018.

Vele jonge werknemers hebben al meerdere keren geld verloren ingevolge de gevoerde acties zonder dat het hen iets opgebracht heeft, in tegendeel, dikwijls hebben de postmannen het werk dat blijven liggen was ’s anderendaags zelf nog moeten verwerken. Daarom laten wij onze leden vrij om zelf te beslissen of zij al dan niet aan de actie deelnemen. Op die manier bieden wij, zij die het nodig hebben, een uitlaatklep om hun ongenoegen te uiten, zonder ze ertoe te verplichten!

Wij zullen al onze energie steken in het onderhandelen van een degelijk akkoord zodat de werkomstandigheden beter worden voor al het personeel! Wij danken onze leden voor het vertrouwen!

Marc De Mulder

Voozitter VSOA-Post