VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Ardennen

Zin gekregen om er even tussenuit te knijpen en af te zakken naar een ACLVB – vakantieverblijf ? Groot gelijk heeft u!

Alle info omtrent onze appartementen vindt u op deze website of via het online reservatiesysteem. Om in aanmerking te komen voor het ledentarief, dient u op het ogenblik van uw verblijf minimum 1 jaar aangesloten te zijn bij het VSOA of de ACLVB.

U kan steeds online reserveren via de link rechts op deze pagina of door contact op te nemen met het Secretariaat Generaal van het VSOA op het nummer 02/549 52 00.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten