VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Belastingservice

1. Belastingsaangifte

Ook dit jaar kunt u beroep doen op de specialisten van de groep Financiën van het VSOA voor advies bij het invullen van uw belastingaangifte.

Wie mag beroep doen op deze dienst?

Alle leden van het VSOA, in regel met de bijdrage, voor hun aangifte in de personenbelasting in het stelsel van de inkomsten van statutair agent of van contractueel bezoldigd werknemer, zowel in actieve dienst als gepensioneerd.

Hoe te werk gaan?

  • U kan te allen tijde schriftelijk uw probleem voorleggen of vragen stellen (brief te sturen naar VSOA Financiën, Centrumgalerij, Blok II – 4de verdieping, Kleerkoperstraat 17 te 1000 Brussel - Fax : 02/226.41.10)
    of per e-mail  naar minfin@vsoa.eu.
  • U kan een afspraak vragen voor  een  rechtstreeks  onderhoud met onze specialisten - Tel. : 02/226.41.11).
  • U kan telefoneren om een advies en/of uitleg over een bepaald punt te bekomen.

Permanenties uitsluitend op afspraak op het telefoonummer 02/226.41.11 of via e-mail : minfin@vsoa.eu

2. Berekening van de belastingen

Alle leden van het VSOA in orde met de bijdrage, kunnen de berekening van hun belastingen bekomen op eenvoudig verzoek te richten aan volgend adres:
VSOA Financiën
Belastingsberekening
Centrumgalerij, Blok II - 4de verdieping
Kleerkoperstraat 17
1000 BRUSSEL

Om een juiste berekening toe te laten is het noodzakelijk alle nodige elementen te bezorgen.

Belastingaangifte
Een kopie van de volledig ingevulde belastingaangifte dient ons toegezonden te worden. Wij kunnen geen raad geven in verband met werkelijke beroepskosten.

Opcentiemen
Het percentage van de gemeentelijke opcentiemen dat in uw woonplaats wordt toegepast dient meegedeeld te worden.
De belastingplichtigen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest moeten ook rekening houden met de taks ten bate van de agglomeratie die 1 % beloopt.

Aangifte van inkomsten betreffende een vorig dienstjaar
Indien u dergelijke inkomsten aangeeft (achterstallen bv.), dient een kopie van het aanslagbiljet (berekeningsnota van de fiscus) bijgevoegd te worden betreffende het voorgaande jaar of eventueel betreffende het laatste jaar waarop u gedurende 12 maanden beroepsinkomsten heeft gekregen.

Voorafbetalingen
Indien u in 2017 voorafbetalingen heeft verricht, stuur dan een kopie van het rekeninguittreksel betreffende de vooraf - betalingen, of bij ontstentenis daarvan, vermeldt duidelijk het detail van de bedragen die werden gestort.

An de leden van het VSOA, die beroep zullen doen op deze dienst, waarborgen wij de grootste discretie.

Alle overgemaakte documenten zullen U worden teruggezonden samen met de geïnformatiseerde berekeningstabellen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten