VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Chalets du Cantal

Breng uw vakantie door in de “Chalets de l’Eau Verte & Spa”, gelegen in een buitengewone natuuromgeving in de Cantal. Het is een discreet gebiedje in Auvergne, ietwat verborgen achter zijn meren, zijn wouden en zijn heuvels, tussen het departement Puy de Dôme en het departement Corrèze. De ideale plaats om te ontspannen en uit te rusten in alle jaargetijden. 

De Auvergne is rijk aan toeristische, historische, architecturale en culinaire schatten.

Voor het huren van vakantiehuizen, geniet u van voordelige voorwaarden:

  • 10% korting voor een verblijf van een week, buiten de Franse schoolvakanties
  • toegang tot de Spa voor 2 personen gratis, tijdens de Franse schoolvakanties.

De prijs omvat het verbruik van water, elektriciteit en verwarming.

Opgelet, de korting is uitsluitend van toepassing op de huurprijs/prijzen van een chalet en niet op bijkomende prestaties.
De verblijftaks bedraagt 0,50 €/nacht/volwassene (>18 jaar).

Capaciteit van een chalet: maximum 6 personen, chalets met een oppervlakte van 35 m2 met balkonnetje.

In de nabijheid mogelijkheid tot :

  • uitstappen te voet, te paard, skiën en langlaufen.
  • vissen in meren en rivieren, baden en watersporten
  • bezoek aan kastelen, musea…

Bezienswaardigheden  :    
De woeste landschappen van het Centraal Massief doorkruisen, de historische getuigen bezoeken (kastelen, Romaanse kerken …), zich verfrissen in de vulkanische meren, fietsen op de bergpaden, de omgeving van de vulkanen ontdekken of zich door de schoonheid van landschappen van de Auvergne laten verleiden … iedereen zal hier ten volle van zijn verblijf kunnen genieten.

Reserveren
Om de beschikbaarheid van de chalets na te gaan, stuur een e-mail : contact@auvergne-chalets.fr

Om van dit exclusieve voordeel te genieten, wordt uw aansluiting op uitdrukkelijk verzoek van de heer CHABAUD gecontroleerd op het Secretariaat-generaal

www.auvergne-chalets.fr

Javascript is required to view this map.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten