VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Chez LEON

Een Familie, Een Traditie

 

Word VIP-Lid LEON dankzij het VSOA

Geniet een korting van 15% op de rekening van uw tafel, het jaar rond en op de hele kaart (behalve menu’s) in restaurant

Chez Léon
Beenhouwersstraat 18
1000 Brussel.

Kindermenu gratis voor kinderen tot 12 jaar in het gezelschap van hun ouders.

Hoe krijgt u deze kaart?

  • Surf naar www.chezleon.be/vib en vul het online formulier in
  • OF scan de QR-code hieronder en vul het online formulier in
  • OF vul formulier (op deze pagina te downloaden) in en stuur het ons via de post: Chez Léon - Beenhouwersstraat 18, 1000 Brussel, België

www.chezleon.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten