VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

E5 MODE

e5 mode biedt aan alle leden van VSOA een kortingsvoordeel van 10% op de ganse kledingcollectie en dit in al haar filialen (met uitzondering van de outlets). 

Op vertoon van de voucher e5 mode en uw 
lidkaart VSOA (op naam) wordt 10% korting 
direct aan de kassa verrekend.


Ons winkelpersoneel zal bij uw eerste aankoop uw persoonlijke adresgegevens vragen, registreren en u een klantenkaart bezorgen. Indien u al klant bent bij e5 mode, kan u dit klantnummer verder gebruiken. Tevens wordt bovenstaande barcode gescand.

Download de voucher via de link hiernaast

e5 mode is een Belgische kledingketen met meer dan 70 filialen over het hele land. Wij staan voor kwalitatieve, stijlvolle en vooral comfortabele kledij met de meest optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

www.e5mode.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten