VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Empuriabrava

Dank zij de ACLVB kan U genieten van vakanties in Empuriabrava in Spanje aan een voordelige prijs

Appartementen en huizen met of zonder zwembad

Empuriabrava, topbestemming aan de Catalaanse Costa Brava; ideaal voor liefhebbers van zon, zee, shopping, discotheken, watersport …
Apart-rent biedt U de keuze tussen een appartement of woning, al dan niet met gemeenschappelijk of privé-zwembad. Als VSOA-lid huurt U aan een gunsttarief.

Als VSOA-lid geniet u van 10% korting op de prijzen vermeld in het zwart en dit het hele jaar door. Dit betekent dat er geen korting wordt gegeven op een huis of appartement dat al korting heeft.

Om te kunnen genieten van uw korting dient u rechtstreeks contact op te nemen met Apart Rent via info@apart-rent.com of 0034 972 45 02 62.

U dient te vermelden dat u lid bent van de ACLVB of VSOA en dient vervolgens een kopie van uw lidkaart door te sturen.

Voor meer inlichtingen, surf naar www.apart-rent.com

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten