VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Fleurop

Het ideale geschenk ? Bloemen !

Een verjaardag, huwelijk of geboorte te vieren ? Een uitnodiging voor een feestje gekregen en geen tijd meer om naar de winkel te gaan ?

Of gewoon zin om iemand te verrassen met een origineel boeket of een mooi bloemstuk ? En liefst vandaag nog ?

Dat kan met Fleurop-Interflora !

Bekijk nu meteen het assortiment op  www.fleurop.be en maak je keuze.

Een netwerk van 55.000 bloemisten staat voor je klaar en zorgt er vakkundig voor dat je bestelling tijdig en correct bezorgd wordt, zowel in het binnenland, als in het buitenland.

10 % korting bij elke aankoop van een boeket via de website (met vermelding van de kortingscode VSOA2018 in het vak ‘Code van de bon/aanbieding’ om van je korting te genieten)

Fleurop-Interflora cvba
Hoge Wei 1
1930 Zaventem

Tel  0032 (2) 242 29 64
Fax 0032 (2) 242 69 25

info@fleurop.be

www.fleurop.be

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten