VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Hôtel du Lac

Een verblijf in Bütgenbach aan interessante voorwaarden

Zin om enkele dagen rustig door te brengen in de prachtige omgeving van de Oostkantons, en de lokale fauna en flora ontdekken?

Welkom in ons verblijf gelegen aan het meer van Bütgenbach, in het hartje van de Oostkantons.

De ideale plek voor watersport en wandelingen midden in de natuur of in de Hoge Venen. Het hotel is tevens gelegen langs de Ravel fietsroute.

Bij aankomst kan je gratis parkeren voor het hotel. U verblijft er in een van de 24 kamers en elke ochtend wordt u vergast op een ontbijtbuffet. ’s Middags en ’s avonds heten wij u welkom in ons nieuw restaurant.

Er is ook mogelijkheid om te verblijven in halfpension.

Voorwaarden om te genieten van het exclusieve aanbod van een vermindering van 10 %, voorbehouden aan de ACLVB en het VSOA.

  • verblijf van minimum twee opeenvolgende nachten in een kamer van categorie A, B of C;
  • formule kamer en ontbijt het hele jaar door, met uitzondering van 26.12 tot 02.01;
  • op vertoon van uw VSOA-lidkaart.

Opgelet, de korting geldt niet voor maaltijden.

Reserveren:

Raadpleeg de tarieven, maak uw keuze en reserveer online op www.hoteldulac.be.

Of contacteer het hotel op nummer 080/44.64.13 of via e-mail naar info@hoteldulac.be

Vermeld  ook uw contactgegevens en VSOA-lidnummer.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten