VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Homair

Een vakantie, 100 % recreatie

Als specialist van buitenvakanties bieden wij al meer dan 15 jaar toeristische kwaliteitsvakanties aan onze klanten. Al meer dan 15 jaar doen wij ons best de vakanties van onze klanten tot prettige momenten te maken, zowel in gezinsverband als met vrienden.

De vakantiedorpen van Homair

95 bestemmingen van Frankrijk tot Kroatië van wellnessvakantie tot toeristische vakantie.
Wij bieden nu meer dan 95 bestemmingen aan die allemaal met zorg zijn uitgekozen. Homair Vacances heeft campings in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Portugal.

Er is altijd een activiteit ter plaatse of in de directe omgeving ...

Wellness, sport, toerisme, streekproducten of dolce farniente…..laat u leiden door uw verlangens. Er zijn talloze activiteiten rond onze campings.

Onze klantenadviseurs en onze website staan tot uw beschikking om voor u de camping te vinden die bij u past! 

My Sweet Mobil-Home …

Als specialist kiezen zijn wij heel streng bij de keuze van onze overnachtingsmogelijkheden en staan wij erop dat u op elke camping uitstekend ontvangen wordt en over het beste comfort zult beschikken..

Wij zijn zelf de eigenaars van al onze accommodaties, onze selectie aan stacaravans bestaat uit caravans voor 2/3 tot 6 personen, van comfort tot luxe (sommige met airconditioning) om tegemoet te komen aan de wensen van een ieder. Zij beschikken allemaal over een magnetron en vrieskast.

Ontdek de volledige selectie van Mobil-Home.

Wij zorgen overal voor, wij zorgen voor u …

Wij zorgen voor activiteiten voor groot en klein: kinderclubs, tienerclubs, sportieve activiteiten en gezellige avonden zodat u kunt genieten van plezierige momenten samen.

De services van Homair

Een dynamisch team staat u ten dienste. Gezelligheid, creativiteit en knowhow zijn de sleutelwoorden van onze teams! Bij uw reservering of ter plekke op uw vakantiebestemming helpt ons attente team u bij uw keuzes en maakt zo uw vakantie tot een plezierige en ontspannen tijd.

Speciale aanbieding 2018 voor de leden van het VSOA

Vergeet niet uw promocode te vermelden : VSOA

Uw voordelen :

  • Korting van 15 % op de catalogus 2018 met uitzondering van juli en augustus.
    Reserveringskosten van € 25 aangeboden.

Reserveringen

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten