VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Hotel Escapade

10 % korting op de prijzen per nacht, ontbijt inbegrepen

Gelegen op 50 m van het strand en op enkele minuten wandelen van het bos, biedt het onlangs gerenoveerde hotel Escapade U alle comfort voor een fijne vakantie. Elke dag kunt u genieten van een zeer verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet.

De Haan is het vakantieoord bij uitstek voor mensen die van rust houden. Hotel Escapade biedt u een aangenaam verblijf met heel veel  ruimte voor eigen ontdekkingen want het bevindt zich slechts op 20 km van het historische Brugge en Oostende.

Het restaurant, waar de patron aan het fornuis staat, serveert U de franse keuken met oog voor streekproducten.

Voor meer inlichtingen zie de website : www.hotel-escapade.be

Reserveren ?

Hotel Escapade
Koninklijke Baan 30 - 8420 De Haan
Tel: 059/23.33.86 - Fax 059/23.70.41

E-mail : info@hotel-escapade.be.

Geef ons uw coördinaten op en deel ons reeds bij uw aanvraag uw lidnummer bij het VSOA mee.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten