VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Interhome

10% korting bij Interhome

Bent u op zoek naar een villa met privézwembad in de Provence of in Spanje, een chalet in de Zwitserse Alpen of een stadsappartement voor een citytrip?

Met 33.000 vakantiewoningen in 32 landen vindt u bij Interhome altijd die ene speciale accommodatie die voldoet aan al uw wensen.

Deze korting is het hele jaar geldig voor alle bestemmingen. Dankzij 200 servicekantoren in heel Europa en 24/24 en 7/7 klantenservice huurt u bij Interhome authentieke, particuliere vakantiewoningen met de service en het gemak van een touroperator.

Reserveren

Ga naar www.interhome.be/VSOA om een vakantiehuis  te vinden.

Vul bij uw boeking in het veld “bedrijfsactiecode”: HOLIDAY10.

Spreekt u liever met een medewerker? Bel dan de klantenservice op 02/648.99.55.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten