VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

OCTA+

Met de OCTA+pass België ontvang je een exclusieve korting op benzine/diesel in de 850 stations van Octa+, Avia, Power en DCB.

De OCTA+pass is gratis

Je betaalt geen inschrijvingskosten en geen jaarlijks abonnement, maar alleen de portkosten om de facturen, naar je thuisadres te sturen. Verzending van de facturen per e-mail is gratis.

Exclusieve welkomstkorting op elektriciteit en aardgas, en exclusieve korting op Mazout+.

Alle informatie via  www.octaplus.be/nl/vsoa

of bel 02/851.01.51.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten