VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Pearle

Als lid van het VSOA, geniet u van een speciale aanbieding op vertoon van uw VSOA-Lidkaart.

15 % korting op monturen en glazen*

15 % korting op zonnebrillen*

10 % op contactlenzen*

*(met uitzondering van accessoires en vloeistoffen)

Wie is Pearle
Pearle is marktleider in België met meer dan 1,5 miljoen klanten. Momenteel zijn er 160 vestigingen in België en daarmee heeft Pearle een landelijke dekking. Pearle Opticiens maakt deel uit van Pearle Benelux en Pearle Europe.  

Wij leveren al meer dan 25 jaar optische producten en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, service en deskundigheid om u als klant te verzekeren van de beste oplossing voor veilig en scherp zicht. Daarnaast onderscheiden wij ons in een optimaal producten- en dienstenpakket ten opzichte van onze concurrenten.

Vakmanschap
Goede opticiens, dat maakt het verschil. Want de Pearle opticiens zijn echte vakmensen. Ze zijn gediplomeerd.
Dat betekent dat er in alle winkels altijd iemand is voor professioneel advies, een deskundige oogmeting en goede zorg en nazorg voor uw ogen. De deskundigheid van de zelfstandige opticien, gecombineerd met de scherpe prijzen van een keten.

Bij Pearle Opticiens krijgt u het beste van beide werelden.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten