VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Pierre & Vacances / CenterParcs

Geniet tot 35% korting op uw skivakantie
  • aanbieding alleen geldig op de accommodatie (exclusief administratiekosten, extra diensten en vervoerkosten), zolang de voorraad strekt op een aantal appartementen dat hiervoor is toegewezen, voor alle verblijfsperiodes op een selectie van verblijven, aankomstdata en reservaties
  • aanbieding niet-retroactief en niet-cumulatief met andere promotionele aanbiedingen of kortingen
  • de voorwaarden van deze aanbiedingen kunnen worden gewijzigd, zie details, uitsluitingen en voorwaarden op ce.groupepvcp.com
  • Raadpleeg de digitale brochure voor de winter van 2019

Aanbieding geldig tot 27.09.2018

Opgelet: de partnerwebsite is momenteel enkel in het Frans beschikbaar.

Reserveer nu :
Via de website :
ce.groupepvcp.com
Username : slvs0 - password : 90025

Via het Call Center :
+33 1 58 21 56 78
Vermeld uw code : 90025

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten