VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Pierre & Vacances / CenterParcs

Aan ALLES is gedacht, vooral aan U

Geniet van de voordeligste prijzen bij Pierre & Vacances voor uw zomervakantie. Tot 20% bijkomende korting

De zomer, tussen vrienden, is vaak synoniem van zalig nietsdoen, strand, zon en feesten! Om met 4, 6, 8 of meer personen… te genieten van een appartement aan zee, op het platteland of zelfs in de bergen, in Frankrijk of in Spanje, bieden Pierre & Vacances en Maeva jullie een aanbod dat tevens aan vriendengroepen aangepast kan worden.

Deze residenties zijn ideaal gelegen en zijn perfect aangepast aan hun omgeving. Of u nu wilt genieten van de Atlantische Oceaan of van de Middellandse Zee, van de Provence of van Andalusië, u bent altijd verzekerd van een uitzonderlijke locatie.

Reserveer nu :
Via de website :
ce.groupepvcp.com
Username : slvs0 - password : 90025

Via het Call Center :
+33 1 58 21 56 78
Vermeld uw code : 90025

Bekijk de zomerbrochure 2017 online