VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Pierre & Vacances / CenterParcs

Aan ALLES is gedacht, vooral aan U

Geniet van de voordeligste prijzen bij Pierre & Vacances voor uw zomervakantie. Tot 20% bijkomende korting

De zomer, tussen vrienden, is vaak synoniem van zalig nietsdoen, strand, zon en feesten! Om met 4, 6, 8 of meer personen… te genieten van een appartement aan zee, op het platteland of zelfs in de bergen, in Frankrijk of in Spanje, bieden Pierre & Vacances en Maeva jullie een aanbod dat tevens aan vriendengroepen aangepast kan worden.

Deze residenties zijn ideaal gelegen en zijn perfect aangepast aan hun omgeving. Of u nu wilt genieten van de Atlantische Oceaan of van de Middellandse Zee, van de Provence of van Andalusië, u bent altijd verzekerd van een uitzonderlijke locatie.

Reserveer nu :
Via de website :
ce.groupepvcp.com
Username : slvs0 - password : 90025

Via het Call Center :
+33 1 58 21 56 78
Vermeld uw code : 90025

Bekijk de zomerbrochure 2017 online

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten