VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Planet Parfum

Planet Parfum is als 46 jaar de referentie in de luxeparfumerie met 82 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg.

Bij Planet Parfum vind je een brede waaier aan parfums, verzorgingsproducten, make-up en andere nieuwigheden van de grootste merken.

De beauty consulenten van Planet Parfum helpen je graag met eerlijk advies in je zoektocht naar de juiste schoonheidsproducten, die passen bij je lichaam en persoonlijkheid. Om echt te stralen, op elk moment, moet je bij Planet Parfum zijn!

Je geniet van een exclusieve business-korting van 10 %, op vertoon van je VSOA-lidkaart, op een groot deel van de schoonheidsproducten en -artikelen in de parfumerieën Planet Parfum. Aanbiedingen zijn evenwel niet cumuleerbaar.

De nabije winkel in jouw buurt vind je op www.planetparfum.com/nl/stores.

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten