VOORDELEN VSOA 2018

Beste VSOA-lid,

Sinds vele jaren wordt u, als trouw lid van het VSOA, een hele reeks voordelen aangeboden. Want onze organisatie heeft immers alle belang bij tevreden leden. U krijgt niet alleen de klassieke collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen. We hebben voor u nog wat extra’s.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Voordelen

Vakantiehuizen ACLVB

Het hele jaar door voordelig op vakantie

Zin om er in het najaar enkele dagen op uit te trekken?

Ontdek het mooie aanbod ACLVB-vakantieverblijven aan de Belgische kust of in de Ardennen.

De Liberale Vakbond heet je welkom in zijn vakantieaccomodaties te Blankenberge, De Panne, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Westende, Barvaux-sur-Ourthe en in het Zuid-Franse Cavalaire-sur-Mer. Alle appartementen en huisjes zijn sfeervol ingericht en goed gelegen. Iedereen is er welkom, maar als VSOA en ACLVB-lid huur je tegen een extra voordelig tarief.

Neem een kijkje op www.aclvb.be/nl/vakantiehuizen en je krijgt onmiddellijk de beschikbare appartementen te zien. Meteen wordt ook je voordelig ledentarief* berekend.

Of neem contact op met het verhuuragentschap. De contactgegevens vind je op de onze website.

Boek online

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit helpt ons om je een betere gebruikerservaring te bieden en laat ons ook toe onze website te optimaliseren.  Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Meer infoSluiten