VOORDELEN VSOA 2017

Elk jaar brengt het VSOA een bijzondere editie uit van haar uitgave “Argument”. U vindt in deze brochure een overzicht van onze voordelen. Bekijk ze aandachtig en maak uw keuze.

Veel leesplezier.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Voordelen

Vakantiehuizen ACLVB

Reservaties 2017 

Doorbreek de lange winterperiode met een weekendje of (mid)week pure verkwikking. Of boek nu al voor de zomervakantie!

Voor de prijs hoef je alvast niet thuis te blijven. Die is zo zonnig dat je meteen in vakantiestemming zal zijn. Als ACLVB en VSOA-lid (minstens 12 maanden lidmaatschapsbijdragen betaald hebben) huur je het hele jaar door tegen een voordeeltarief.

Heerlijk ontspannen in de vakantieappartementen van ACLVB aan de Kust.

Kies maar uit: De Panne, Nieuwpoort, Westende, Middelkerke, Oostende of Blankenberge, overal ben je welkom in sfeervolle en goed gelegen appartementen, voorzien van alle comfort.

Naar de Ardennen ?

Als ACLVB en VSOA-lid profiteer je eveneens van een korting wanneer je verblijft in het hotel of in de vakantiehuisjes van het domein Azur en Ardenne te Barvaux-sur-Ourthe, nabij Durbuy. Laat je bekoren door het uitzonderlijk panoramisch uitzicht, de talrijke ontspanningsmogelijkheden en de toeristische attracties in de streek. Ook als je kiest voor een vakantiehuisje, is de toegang tot het welnesscentrum van het domein voorzien in de huurprijs (van 10 u. tot 17 u.). Laat al je dagelijkse beslommeringen achterwege in het verwarmd binnenzwembad, de jacuzzi, hammam en sauna. Geef bij online boeking de code 'ACLVB' in om het voordeeltarief te verkrijgen.

Of toch liever richting Middellandse Zee?

Dan stellen we je L'Eucalyptus voor, op het Domaine des Lavandiers in het Zuid-Franse Cavalaire. Een heerlijk klimaat en een typisch landschap van rotsige baaien maken van deze mediterrane bestemming een onweerstaanbare vakantieplek.

Wil je meer informatie?

www.aclvb.be/nl/vakantiehuizen

Boek online