VOORDELEN VSOA 2017

Elk jaar brengt het VSOA een bijzondere editie uit van haar uitgave “Argument”. U vindt in deze brochure een overzicht van onze voordelen. Bekijk ze aandachtig en maak uw keuze.

Veel leesplezier.

Vakantiehuizen ACLVB

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Voordelen

Vakantiehuizen ACLVB

Het hele jaar door voordelig op vakantie

Zin om er in het najaar enkele dagen op uit te trekken?

Ontdek het mooie aanbod ACLVB-vakantieverblijven aan de Belgische kust of in de Ardennen.

De Liberale Vakbond heet je welkom in zijn vakantieaccomodaties te Blankenberge, De Panne, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Westende, Barvaux-sur-Ourthe en in het Zuid-Franse Cavalaire-sur-Mer. Alle appartementen en huisjes zijn sfeervol ingericht en goed gelegen. Iedereen is er welkom, maar als VSOA en ACLVB-lid huur je tegen een extra voordelig tarief.

Neem een kijkje op www.aclvb.be/nl/vakantiehuizen en je krijgt onmiddellijk de beschikbare appartementen te zien. Meteen wordt ook je voordelig ledentarief* berekend.

Of neem contact op met het verhuuragentschap. De contactgegevens vind je op de onze website.

Boek nu reeds voor 2018

Vanaf nu (01/9/2017) kan je al boeken voor een verblijf tijdens het laagseizoen** van 2018 of tijdens volgende schoolvakanties: krokusvakantie 2018, paasvakantie 2018, herfstvakantie 2018 en kerstvakantie 2018.

*Voor het ledentarief, dien je minimum 12 maanden lidmaatschapsbijdragen betaald te hebben.

**januari/februari/maart/april/oktober/november/december

Boek online