VSOA-voordelen

Samen met de uitstekende dienstverlening en een professionele verdediging van je belangen, geniet je van een ruim aanbod van voordelen.

VSOA voordelen

Samen met de uitstekende dienstverlening en een professionele verdediging van je belangen, geniet je van een ruim aanbod van voordelen.

 

Een kwaliteitsvolle dienstverlening en een persoonlijke aanpak staan centraal bij het VSOA. Als lid kan je hiervoor terecht bij:

  • onze vakbondsafgevaardigden. Zij zijn ons eerste aanspraakpunt op het terrein en zullen je graag met raad en daad bijstaan;
  • gespecialiseerde medewerkers van onze beroepsgroepen voor informatie, advies en antwoord op je vragen over je statuut, loopbaan, deeltijds werk, arbeidsongevallen….

Merits and benefitsHou dus zeker de website www.vsoa-voordelen.be goed in het oog want we zorgen regelmatig voor vernieuwing en je kan er deelnemen aan wedstrijden.

Bedrijven bieden je een korting op verschillende manieren. Ontdek ze allemaal en doe volop je voordeel:

  • je koopt een voucher en winkelt met korting. Dit is cumuleerbaar met eventuele andere kortingen.
  • je gaat naar de webshop van een handelaar of winkel en koopt daar met korting.
  • je print een kortingsbon af of toont die kortingsbon op het scherm van je smartphone.
  • je toont de VSOA-voordeelkaart op de achterkant van je lidkaart of op het scherm van je smartphone via de website. De handelaar scant de barcode en verleent de korting.
  • je koopt tickets aan een verminderd tarief voor een bezoek aan een pretpark, bioscoop, …

Registreer je

Ben je lid bij VSOA en heb je je lidkaart ontvangen?
Registreer je dan snel op www.vsoa-voordelen.be en geniet van het voordelenpakket! 

Als lid van het VSOA ontvang je elk jaar een syndicale premie. Momenteel bedraagt deze 90 euro. Alle informatie daarover vind je hier terug.

Via je beroepsgroep kan je nagaan of je recht hebt op een solidariteitspremie, welke de voorwaarden zijn en hoe je een premie moet aanvragen. Het gaat over geboortepremie, adoptiepremie, huwelijkspremie of samenlevingscontract, getrouwheidspremie bij pensionering, tussenkomst bij overlijden al dan niet door ongeval en stakerssteun.

Het aanbod verschilt van beroepsgroep tot beroepsgroep.